el club

breu història

L’origen del club parteix de l’organització de la marxa Btt Cases Noves l’any 1991 dins dels actes de la festa del barri de les Cases Noves (barri de les Masies de Roda). L’any 2006 vàrem fundar el club, inscrit al Consell de l’Esport de la Generalitat i afiliat a la Federació Catalana de Ciclisme.

Vàrem celebrar 28 edicions consecutives de la marxa Btt Cases Noves, la 29a no es va arribar a celebrar, la pandèmia i altres inconvenients es varen encarregar de posar-hi punt final.

Les 2 Hores de Resistència

Les 2 Hores de Resistència de les Masies de Roda, és la prova que seguim organitzant en l’actualitat, es porta a terme per la festa major de les Masies de Roda (finals de setembre, primers d’octubre), aquest any serà la 16a edició el dia 30 de setembre.

Com a altres activitats fem sortides cada diumenge, sempre amb Btt, participem en marxes tant de lleure com de competició, col·laborem activament als actes dels dos municipis, les Masies de Roda – Roda de Ter i per Nadal també portem un pessebre al punt més alt de les Masies de Roda, el Bosc de Còdol que completem amb una bona pedalada i un bon dinar de Nadal.

Scroll al inicio